, , , , ,

Anjel srdce diamant


Keramický anjel s diamantom v rukách má šírku 12cm a výšku 28cm.

 

kod: 232833

15,00 

Pridajte do svojho interiéru jedinečnú atmosféru Vianoc s našimi keramickými vianočnými postavičkami. Tieto krásne a detailne prepracované dekorácie sú ideálne na dotvorenie sviatočných ikebán, stolových aranžmánov alebo ako samostatný dekoratívny prvok vo vašom domove. Či už hľadáte vianočné ozdoby na stôl, poličku alebo krbovú rímsu, naše postavičky budú vždy perfektným doplnkom, ktorý podčiarkne čaro Vianoc.

Naše keramické postavičky sú vyrobené z kvalitných materiálov a s láskou k detailom, aby priniesli do každého priestoru teplo a radostnú atmosféru. Sú dostupné v rôznych veľkostiach a prevedeniach, čo ich robí ideálnymi pre vianočné ikebany aj ako vkusné dekorácie do každej miestnosti. Vďaka univerzálnemu dizajnu sú vhodné pre rôzne štýly – od tradičných až po moderné vianočné výzdoby.

Hmotnosť 0.2 kg
Farba

,

Možno by sa Vám páčilo…

OZNAM na Facebooku NOVÁ STRÁNKA - Juvi Creativ Svadobka. Stará stránka Juvi Svadobka síce funguje, ale neviem sa do nej prihlásiť, keďže nám ju hackli. Takže všetky novinky nájdete ako prvý na FB Juvi Creativ Svadobka. Neváhajte a sledujte nás :) Skryť