Výzdoba s pampas trávou Leave a comment

Svadba je jedným z najvýznamnejších dní v živote a jej výzdoba by mala byť rovnako nezabudnuteľná. Ak hľadáte inšpiráciu, ako dodať vašemu svadobnému dňu punc luxusu a originality, ponúkame vám nápaditý koncept, ktorý kombinuje eleganciu s prvkami prírody a zábavnými atrakciami.

Dominantné prvky: PAMPAS tráva a ruže

Základom tejto dekorácie je PAMPAS tráva, ktorá s svojou vzdušnou a na pohľad mäkkou štruktúrou dodáva priestoru okúzľujúcu atmosféru. Kombinovaná s nádhernými ružami, vytvára romantický a zároveň moderný vzhľad. Ruže môžete zvoliť v pastelových odtieňoch pre jemný dojem alebo výraznejšie farby pre odvážnejší efekt.

Prírodné a rustikálne textílie: Jutovinové štóly

Jutovinové štóly pridávajú rustikálny dotyk a sú ideálne pre svadby konané na vidieku alebo v exteriérových lokalitách. Ich prírodná textúra a farba krásne kontrastujú s jemnými prvkami ako sú ruže a PAMPAS tráva.

Luxusné doplnky: Zlaté svietniky a sviečky

Zlaté svietniky a sviečky sú nevyhnutné pre vytvorenie intimnej a teplej atmosféry. Ich jemné svetlo odrážajúce sa od zlatých prvkov pridáva celej scenérii na výnimočnosti a elegancii.

Atrakcia večera: Strieľací balón

Jednou z vrcholných atrakcií večera môže byť strieľací balón umiestnený nad tanečným parketom. Pri prvom svadobnom tanci nevesty a ženícha sa odstreli, a z neho sa sypú malé balóniky, čo vytvára nezabudnuteľný zážitok a skvelé fotografie.

Fotografický kútik: Kovová zlatá fotostena s rekvizitami

Nezabudnite na zábavný fotokútik, kde si môžu hostia robiť spomienkové fotografie. Kovová zlatá fotostena, doplnená o veselé rekvizity, poskytne perfektné pozadie pre neformálne, ale štýlové fotografie.

S touto kombináciou prvkov zaručene vytvoríte svadobný deň, ktorý si vy aj vaši hostia zapamätáte na celý život. Nechajte sa uniesť krásou a originalitou v dekorácii, ktorá odzrkadlí vašu osobnosť a štýl.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *